+31 (0)85-2007932 info@kmls.nl

Werkgevers, accountants en boekhouders: u heeft nog maar 3 dagen om bezwaar te maken tegen de premiebeschikking Whk 2022. Kom nu in actie (en lees hieronder waarom)!

door | 4 januari 2022 | Artikelen

Herkent u zich in één van onderstaande vragen?

  1. U heeft geen idee wat de premiebeschikking Whk 2022 is?
  2. U heeft eind november/ begin december 2021 wel iets doorgestuurd naar uw account maar u heeft er niets op terug gehoord?
  3. U weet dat uitkeringen van arbeidsongeschikte (ex)werknemers na 2 jaar ziekte nóg eens tien jaar lang aan u worden doorbelast, maar u mist het overzicht?
  4. U was in de veronderstelling dat kostenbesparing alleen mogelijk is voordat 2 jaar ziekte wordt bereikt en niet in de periode daarna?

Verlies geen tijd, neem uw twijfel weg en zet de eerste stap:

* Waarom? Omdat veel ondernemingen door beslissingen van de belastingdienst en het UWV ten onrechte teveel betalen voor uitkeringen van arbeidsongeschikte (ex)werknemers.
* Hoe? Door vandaag nog contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvend telefoongesprek. Daarin bespreken we of het zinvol is om bezwaar tegen de premiebeschikking Whk 2022 te maken.
In een vervolggesprek bespreken we wat uw besparingskansen zijn en wat ingezet kan worden om dat te realiseren.

Kantoor Mr. Lammers-Sigterman helpt ondernemingen om kosten te besparen die zijn veroorzaakt door Ziektewet- en WGA uitkeringen van arbeidsongeschikte (ex)werknemers. Dat doet zij door controle van de premie Whk 2022 en onderliggende beslissingen van het UWV.

Vanuit overzicht en regie naar kostenbesparing. Zodat u uw onderneming financieel gezond kunt houden.

Neem contact met mij op.

#premieWhk2022 #WGA #kostenbesparing

  Geschreven door Mr. J.M. (Annemarie) Lammers-Sigterman

Maak nu een afspraak voor een gratis gesprek

Bel +31 (0)85-2007932  of plan een datum in mijn agenda