+31 (0)85-2007932 info@kmls.nl

Niet tijdig bezwaar gemaakt tegen de premienota Whk 2022 WGA en Zw? Geen nood, kom alsnog in actie (en lees hieronder waarom).

door | 14 januari 2022 | Artikelen

Niet tijdig bezwaar gemaakt tegen de premienota Whk 2022 WGA en Zw? Geen nood, kom alsnog in actie (en lees hieronder waarom).

Begin december 2021 heeft iedere werkgever die publiek (via het UWV) verzekerd is voor de Ziektewet en/of de WGA, van de belastingdienst de ‘Beschikking Loonheffingen gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas’ oftewel de premienota Whk 2022 ontvangen. Daarin staat welk percentage (niet het bedrag) u aan gedifferentieerde premie Whk voor 2022 moet betalen.

Veel ondernemingen weten niet, dat zij (misschien al jarenlang en ook in 2022) teveel premie betalen voor uitkeringen (Ziektewet en WGA) die aan hun (ex)werknemers zijn toegekend.

Ook als u niet binnen 6 weken bij de belastingdienst bezwaar heeft gemaakt, loont het in de meeste gevallen om alsnog uw premienota Whk te laten controleren.

Veel ondernemingen zijn u al voorgegaan, met goede resultaten. Benieuwd of ook voor u een (forse) kostenbesparing kan worden bereikt? Bel mij voor een gratis en vrijblijvend gesprek. https://kmls.nl/contact/

  Geschreven door Mr. J.M. (Annemarie) Lammers-Sigterman

Maak nu een afspraak voor een gratis gesprek

Bel +31 (0)85-2007932  of plan een datum in mijn agenda