+31 (0)85-2007932 info@kmls.nl

Is uw onderneming zoals deze meeuw?

door | 12 augustus 2022 | Artikelen

Kosten van langdurig ziekteverzuim: voorkom dat u blijft hollen zonder vooruit te komen!

In de Efteling, vlak voor het instappen in de gondoletta, zag ik deze meeuw enthousiast vooruit trippelen. Maar veel verder kwam hij niet.
Heeft u als ondernemer het gevoel dat u hard holt maar toch niet zo ver komt als gehoopt, zonder echt te weten hoe dit komt?
Grote kans dat dit te maken heeft met kosten van langdurig ziekteverzuim. Uitkeringen van werknemers die ziek uit dienst zijn gegaan en door de belastingdienst en het UWV bij u in rekening worden gebracht, in de twee jaar arbeidsongeschiktheid én 10 jaar erna.
Weet u wat u jaarlijks aan kosten betaalt en vooral of dit wel klopt? Of hoopt u dat uw boekhouder of accountant dit wel checkt?
Uit jarenlange ervaring als juridisch specialist arbeidsongeschiktheid weet ik dat in meer dan 75% van de zaken, MKB – en grote ondernemingen duizenden, zo niet honderdduizenden euro’s teveel betalen, onterecht, al jarenlang.
Als u dit niet door een specialist laat controleren, dan blijft u hollen zonder echt vooruit te komen.
Zodra ik uw kosten onder de loep heb genomen, krijgt u overzicht, regie en in de meeste gevallen een belangrijke kostenbesparing, vaak zonder nadeel voor uw zieke (ex)werknemers.

Benieuwd of ik ook voor uw onderneming groot verschil kan maken? Bel mij of plan een afspraak in via de agenda op mijn website.
Ik geef u direct een gratis tip.

  Geschreven door Mr. J.M. (Annemarie) Lammers-Sigterman

Maak nu een afspraak voor een gratis gesprek

Bel +31 (0)85-2007932  of plan een datum in mijn agenda